Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@05:55:18 GMT

هتل‌ها تعطیل هستند؟

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۲۸۰۴۶

هتل‌ها تعطیل هستند؟

در آستانه یک تعطیلات دیگر و آغاز محدودیت‌های جدید کرونا، هتل‌ها اعلام کردند تعطیل نیستند. ناطقان: با شدت گرفتن ویروس کرونا محدودیت‌های شغلی برای یک هفته دیگر تمدید شد. با این حال هتل‌ها در این هفته که با تعطیلات نیمه آبان‌ماه همزمان شده است، قرار نیست تعطیل باشند. جمشید حمزه‌زاده ـ رییس هیات‌مدیره جامعه هتلداران ایران ـ  گفت: درباره تطعیلی هتل‌ها و محدود کردن فعالیت این واحدهای اقامتی دستوری ابلاغ نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!






او درباره احتمال تعطیلی هتل‌ها در استان‌هایی که شرایط حادتری به لحاظ شیوع ویروس کرونا دارند بنا به تصمیم استانداران و اختیارات واگذارشده به آن‌ها، اظهار کرد: ممکن است متناست با وضعیت هر استان ستاد کرونا تصمیم به تعطیلی موقت هتل‌ها بگیرد.

حمزه‌زاده درباره محدودیت فعالیت خانه‌های اجاره‌ای با توجه به نزدیکی تعطیلات نیمه آبان با هدف کنترل و مدیریت سفرها، ابراز بی‌اطلاعی کرد و گفت: درباره این موضوع چیزی نشنیده‌ام.

هتلدارها به تازگی با اعلام تعطیلی ۳۰ درصد از واحدهای اقامتی و بیکاری دو سوم نیروهای فعال در این بخش، میزان خسارت تحمیل‌شده از محل شیوع ویروس کرونا را تا پایان شهریورماه ۸۵۰۰ میلیارد تومان برآورد کرده‌اند.

با تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، فعالیت دو گروه شغلی تا پایان هفته تمدید شده است. این مشاغل شامل دانشگاه‌ها، مدرسه‌ها، زبان‌سراها، آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای، کتابخانه‌ها، استخرهای سرپوشیده، موزه‌ها و باغ‌موزه‌ها، سینما و تئاتر، آرایشگاه‌ها، مساجد و مصلی‌ها است. علاوه ‌بر این، برگزاری هرگونه آزمون حضوری، مراسم‌های اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و همایش‌ها، فعالیت باشگاه‌های ورزشی، مدرسه‌های شبانه‌روزی، کافه‌ها و قهوه‌خانه‌ها ممنوع است.

با وجود انتقادهای زیادی که به سفرهای بی‌مسؤولانه می‌شود و به زعم وزارت بهداشت این نوع سفرها از اصلی‌ترین عوامل شیوع ویروس کرونا در کشور بوده است اما در فهرست مشاغلی که برای یک هفته دیگر ممنوع‌الکار شده‌اند، هیچ اشاره‌ای به محدودیت فعالیت خانه‌های شخصی و اجاره‌ای که بدون ضوابط و کنترل درحال فعالیت هستند نشده است. آخرین گزارش مرکز ملی آمار از وضعیت سفرها در بهار سال ۹۸ نشان می‌دهد بیشترین اقامتگاه مورد استفاده در سفرهای داخلی بعد از خانه بستگان و آشنایان، ویلاها و آپارتمان‌های اجاره‌ای بوده‌اند. در بهار سال گذشته حدود ١٠٣ میلیون سفر انجام شده بود که ۴۶ درصد همراه با اقامت شبانه بود، در این میان سهم اقامت مسافران در ویلاها و آپارتمان‌های اجاره‌ای ۹ درصد بود.
منبع: ایسنا برچسب ها: هتل ، ناطقان ، تعطیل ، محدودیت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: هتل ناطقان تعطیل محدودیت ویروس کرونا اجاره ای خانه ها هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۸۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدارس چند شهر خوزستان فردا سه‌شنبه تعطیل شد
  • ۱۰۸ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی تعطیل شدند
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟